Řemeslná zmrzlina a nanuky
KOLOMBINA
VYRÁBÍM VÍCE NEŽ 200 DRUHŮ ŘEMESLNÉ ZMRZLINY
Inspiruje mne sezóna, třeba to co zrovna kvete
Mám vlastní výrobnu zmrzliny a používám výhradně rodinné receptury, které táta vypracoval a které neustále vylepšuji.
Pro mne je zásadní vyrábět z toho co zrovna sezóna nabízí. Mezi oblíbené chutě patří, kromě klasiky, třeba okurková nebo maková. Vyhlášená je pistáciová a ovocné sorbety, vyrábím ale třeba i z gorgonzoly, heřmánku, růží, bazalky, zázvoru nebo konopných či slunečnicových semínek. Když je výpadek nějaké suroviny, tak jí nikdy ničím nenahrazuji. Prostě ten druh zmrzliny není. Jako třeba když jsem čekala na zásilku vanilky z Madagaskaru. Raději si počkám na kvalitu než kvalitní produkt nahrazovat s něčím, s čím bych nebyla spokojená. To neumím a ani se učit nechci.
Není nanuk jako nanuk
PISTÁCIE, VEGAN, MANGO, ZLATO, ČOKO
Víte proč není každý nanuk úplně stejný, dokonalý a má někdy ,,vady" na kráse? Protože je to ruční výroba. Každý nanuk mi projde minimálně ve 4-5 krocích rukama, než dostane finální podobu. A trvá to několik hodin v časových rozestupech. A nápady? Snažím se být originál, vymýšlet si svoje a nikoho nekopírovat. Takže neslídim po sítích, ale třeba večer před spaním zavřu oči a už to jede. A nebo nápad vznikne při samotným zdobení. Někdy si tedy vymyslím pěkný oříšky, ale zatím se mi daří je realizovat. Mám pak neskutečnou radost z vašich reakcí a zpětných vazeb.
ZMRZLINOVÉ
DORTY
Perfektní pro letní oslavy
Je mnoho cukráren a mnoho skvělých dortů, ale zmrzlinový dort je v Plzni jej jeden, a to náš, z Kolombiny.
A jaký lepší si dokážete představit na letní oslavu?
Svítís lunce, krásné počasí, venku teplo a vy nakrojíte špičkový dort z naší řemeslné zmrzliny.
Překvapíte obdarovávaného, překvapíte hosty rodinné či firemní oslavy a věřte, že budete překvapení i Vy samy.
Protože v létě se chodí pro dorty ke Kolombině.
Žádná chemie
POUZE PRVOTŘÍDNÍ PŘÍRODNÍ SUROVINY
Ovoce a zeleninu si musím očichat a osahat - prostě mi musí vonět. Vše si vybírám sama. Do ořechových zmrzlin používám ořechy, které si sama pražím. Nepoužíváme žádné průmyslově vyráběné směsi a pasty i když jsou určené pro výrobu zmrzliny, protože obsahují právě zmíněné složky, které podle nás ve zmrzlině nemají co dělat.
Naše zmrzlina je bezlepková.
Nejlepší ingredience jsou prostě čerstvé a pečlivě vybrané suroviny.
FARMÁŘSKÉ
MLÉKO
Jemná a lahodná chuť
Na výrobu Smetanových zmrzlin používáme výhradně farmářské mléko a smetanu od místních farmářů. Sice je dražší než to z velkoobchodů, ale kvalitativně se nedá srovnat. A já vím, že už neplatí že zákazník chce levné produkty. Naopak, i v této složité době si lidé za kvalitu rádi zaplatí a poctivou zmrzlinu ocení vždy.
Ingredience nejen z čech
BELGICKÁ ČOKOLÁDA ČI PINIE Z NITRA TAJGY
Neustále mne baví experimentovat s kombinacemi chutí či vymýšlet netradiční zmrzlinu. A samozřejmě také vím, že bez kvalitní vanilky či špičkové bazalky z české farmy dobrou zmrzlinu nikdy neudělám.
Jsou chutě kterým se žádná náhražka nevyrovná